top of page

Uudised

Bright Minds 2017/18 hooaja koolituskava

Selgunud on Bright Minds III hooaja koolituskava. Avaüritus toimub 15. novembril 2017 TTÜ Mektory kesuses Tallinnas, koolitused Pärnus. Transpordi osas toetatakse Hiiumaa osalejaid bussiga, mis tuleb vastu Rohuküla sadamasse.

Registreerimine üritustele: https://goo.gl/forms/ZIb7ZIqhS1oFH1ZG2

Avaüritus 15.11.2017 Tallinnas

  • Inspireerivad ettevõtjad jagavad kogemusi

  • Eelmise aasta võitjad tutvustavad oma ideed

  • Töötoad noortele

  • Mektory innovatsioonikeskuse külastus

I koolituspäev 05.12.2017 Pärnus

Idee & meeskond

10.00 – 15.00 (5h)

Eesmärk: ideede leidmine ja meeskondade moodustumine, koolitusprogrammis osalejate kinnitamine; motiveerimine ja julgustamine. Bright Minds ühtsustunde saavutamine; väärtuse pakkumine.

Tegevused: mentoritega kohtumine; ideede genereerimine ja meeskondade moodustamine; idee väärtusahel ja äripotentsiaali hindamine; sihtrühm; turg; meeskonnatöö olulisus ja rollide jaotus

MOTIVATSIOONIPÄEV 09.01.2018 Tallinnas

Speed Date

  • kohal ettevõtjad/ tuntud näod

  • kõigil meeskondadel võimalus ca 5min jooksul ükshaaval tuntud ettevõtjatega rääkida – küsida üks kõik mida ja saada ka oma ideele tagasisidet.

II koolituspäev 23.01.2018 Pärnus

Turundus

10.00 - 15.00 (5h)

Eesmärk: idee tasandilt edasi minek – kuidas leida esimesed kliendid ja turule jõuda. Turundusstrateegia (ja -kampaania) koostamine.

Tegevused: Kuidas jõuda klientideni ja käivitada tegevus: turg, sihtrühm, konkurendid, hinnastamine; esimeste klientide leidmine; turundus vs müük; turundusstrateegia valik, turunduskanalid, sotsiaalmeedia; kuidas teha kodulehte; ühiselt näitena kui ka meeskondadel oma ideele kampaania või strateegia välja mõtlemine.

III koolituspäev 06.02.2018 Pärnus

Idee esitamine & õhtusöök mentoritega

11.00 – 17.00 (6h)

Eesmärk: idee viimistlemine ja julgustamine ning ettevalmistus idee esitamiseks lõppvõistluseks; mentorite poolne tugi ja nõustamine.

Tegevused: liftikõne ehk pitch; onepager ja selle koostamine; esinemine ja slaidide koostamine; ideede esitamine mentoritele; ühine õhtusöök ja mentorite nõustamine.

Ideede esitamine 1. märts 2017

Finalistidele ühine üritus/motivatsioonipäev/koolitus – märts

Finaalüritus: 28. märts Tallinnas Mektory keskuses Koolitustel osalejatele tuleb buss esimesele praamile vastu Rohuküla sadamasse.


Uued artiklid
bottom of page