top of page

Uudised

TÖÖTUBA KÄRDLAS: Haavamacroflex ja veekindel tasku

Töötuba tulid läbi viima Tuuru partnerid TTÜ Mektory keskusest, millega sõlmiti koostööleping äriideede koolitusprogrammi läbiviimiseks Hiiumaal. Töötuppa tulid nad aga noori innustama ja noorte esimesi äriideid kuulama. Kui pöörased, põnevad ja hulljulged mõtted noortel olid?

“HAAVA MACROFLEX” - Abivahend meditsiinitöötajatele suuremate haavade sulgemiseks. Kasulik näiteks sõjaolukorras ja kui sidumisvahenditest on puudus.

“VEEKINDEL TASKU” - Ujumisriiete küljes olev veekindel tasku, kus saaks hoida näiteks mobiiltelefoni.

“LUDUS ÄPP” - Spordisõprade organiseerimise äpp, mille abil saab leida lähemal asuvaid kaaslaseid, kes tuleks sportima ning ka lähedalasuvaid võimalusi koos sportimiseks.

“HEATEGEVUS HIIUMAAL” - Heategevusaktsioonide korraldamine Hiiumaal

“KOOLITARVETE LAENUTUSAUTOMAAT” - Automaat, kust koolilapsed saavad osta või laenutada koju ununenud koolitarbeid.

“ASJADE TAG´ID” - Pisikesed asukohatuvastusega seadmed, mida saaks panna erinevate asjade külge, et need ära ei kaoks. Näiteks võtmed, rahakott jne.

“ÕPILASTE SÕRMEJÄLJETUVASTUS” - Seadmed, mis võimaldaksid kiirelt tuvastada klassiruumi sisenevate õpilaste isiku ja seeläbi annaksid õpetajale kiire ülevaate tunnis viibijatest.

“ABI ÄPP” - Õppimisküsimustes abi vajavate õpilaste äpp, kust nad saavad küsida abi erinevates õppeainetes ülesannete lahendamiseks.


Uued artiklid
bottom of page